persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Acoustic Energy 500 serie Audio show bij Bender hifi op zaterdag 13 juli 2019

Acoustic Energy 500 serie Audio show bij Bender hifi op zaterdag 13 juli 2019

Bender hifi heeft de primeur om als eerste in Nederland de Acoustic Energy 500 serie in huis te hebben en laat als eerste het publiek kennismaken met deze sublieme luidsprekers. Reden genoeg voor een show op zaterdag 13 juli!

Acoustic Energy 500 serie Audio show bij Bender hifi op zaterdag 13 juli 2019 van 12.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat te Arnhem

Acoustic Energy heeft als merk inmiddels een vaste plek verworven in het assortiment van Bender hifi. Op zaterdag 13 juli organiseert Bender hifi dan ook een show waarin enkel dit merk centraal staat en wel in het bijzonder de nieuwste 500 serie: de monitor AE500 en de vloerstaander AE509. In onze koele luisterruimte staan 2 luisteropstellingen gereed zodat u gemakkelijk kan vergelijken.


 

Primeur

Bender hifi heeft de primeur om deze luidsprekers als eerste in Nederland in huis te hebben en kan zodoende als eerste het publiek kennis laten maken met deze sublieme luidsprekers. Reden genoeg voor een show!

 

Verrassing

Kom kijken, maar vooral luisteren en laat u verrassen door het mooie geluid uit de speakers. “Ik heb deze speakers voor het eerst gezien en gehoord in februari tijdens de Bristol Hi-Fi show en was direct onder de indruk.”, aldus de Bender hifi muziekspecialist Harald Strik.

 

Doorlopend demo’s

Er zijn doorlopend demo’s in onze primaire luisterruimte. De demo’s worden verzorgt door Marijn Nederhof van de firma Viertron en Harald Strik van Bender hifi. Uiteraard zorgt Bender hifi  voor koffie en thee.

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. “We maken er een leuke, gezellige en interessante show van! Kom en laat u verrassen!”

  

 

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk