persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Audio Show Bender hifi 2019 op 5 & 6 oktober

Audio Show Bender hifi 2019 op 5 & 6 oktober

Toe aan écht goed geluid? Kom naar de grootse Audio show bij Bender hifi op 5 & 6 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat te Arnhem

Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober organiseert Bender hifi voor het tweede jaar op rij een grootse audio (luister)show waarin tien merken centraal staan namelijk Naim, Neat, Chord, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem. In verschillende luisterruimtes staan diverse modellen opgesteld zodat u gemakkelijk kunt vergelijken.

Verrassing

Er zullen een aantal primeurs te beluisteren zijn. Welke dat zijn, is nog een verrassing. Hou de website (www.benderhifi.nl/show) in de gaten of volg onze facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi). Laat u verder verrassen door de items in onze Koopjeshoek! Kijk voor een “sneak-preview” op onze website. Voor nieuwe mensen die onze winkel bezoeken, blijft het verrassend hoeveel ruimte achter de winkel zit. De grootste ruimte is de vleugelzaal en daarnaast nog de pianozaal. Alhoewel er geen piano’s en vleugels meer verkocht worden, eren deze zaalnamen wel het Bender verleden. Door deze royale zalen is er voldoende ruimte om de merken goed tot hun recht te laten komen. Ook in de kelderruimte bevind zich nog een luisterruimte én is de Koopjeshoek te vinden.

Hoort u dat?

De Bender hifi show 2019 biedt niet alleen het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Er is een sublieme gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te zien en vooral te beluisteren! “Uiteraard is er ook voldoende tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en u een mooi aanbod te doen als u daar interesse in heeft.”, aldus Harald Strik, stuwende kracht achter Bender hifi.

Doorlopend demonstraties

Er zijn doorlopend meerdere demonstraties in verschillende ruimtes. De importeurs en het Bender hifi team verzorgen prachtige demonstraties, vertellen graag meer over de luisteropstellingen en laten u kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is. Ook een primeur dit jaar is dat er ook speciale gasten komen om met passie en uitleg luistersessies te verzorgen. Uiteraard zorgt Bender hifi voor koffie en thee.

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. “Het belooft een leuke en vooral interessante show te worden. Kom en laat u verrassen!”

 

Toe aan écht goed geluid? Kom naar de grootse Audio show bij Bender hifi op 5 & 6 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat te Arnhem!

 

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk