persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Audio Show Bender hifi 2019 op 5 & 6 oktober

Audio Show Bender hifi 2019 op 5 & 6 oktober

Toe aan écht goed geluid? Kom naar de grootse Audio show bij Bender hifi op 5 & 6 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat te Arnhem

Op zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober organiseert Bender hifi voor het tweede jaar op rij een grootse audio (luister)show waarin tien merken centraal staan namelijk Naim, Neat, Chord, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem. In verschillende luisterruimtes staan diverse modellen opgesteld zodat u gemakkelijk kunt vergelijken.

Verrassing

Er zullen een aantal primeurs te beluisteren zijn. Zoals de Totem Element Metal V2 luidsprekers, de Rega platenspeler Planar 10 met het Rega Apheta 3 MC element en Spendor Classic 200 luidsprekers.

Laat u verder verrassen door de items in onze Koopjeshoek! Kijk voor een “sneak-preview” op onze website. Voor nieuwe mensen die onze winkel bezoeken, blijft het verrassend hoeveel ruimte achter de winkel zit. De grootste ruimte is de vleugelzaal en daarnaast nog de pianozaal. Alhoewel er geen piano’s en vleugels meer verkocht worden, eren deze zaalnamen wel het Bender verleden. Door deze royale zalen is er voldoende ruimte om de merken goed tot hun recht te laten komen. Ook in de kelderruimte bevind zich nog een luisterruimte én is de Koopjeshoek te vinden.

Hoort u dat?

De Bender hifi show 2019 biedt niet alleen het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Er is een sublieme gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te zien en vooral te beluisteren! “Uiteraard is er ook voldoende tijd om uw persoonlijke vragen te beantwoorden en u een mooi aanbod te doen als u daar interesse in heeft.”, aldus Harald Strik, stuwende kracht achter Bender hifi.

Doorlopend demonstraties

Er zijn doorlopend meerdere demonstraties in verschillende ruimtes. De importeurs en het Bender hifi team verzorgen prachtige demonstraties, vertellen graag meer over de luisteropstellingen en laten u kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is. Ook een primeur dit jaar is dat er ook speciale gasten komen om met passie en uitleg luistersessies te verzorgen.

Speciaal voor de demonstratie van de Cambridge Audio EDGE-series, komt Pete Dixon van Cambridge Audio naar Nederland! Pete vertelt met passie en plezier over Cambridge Audio en vooral over de nieuwe Cambridge Audio EDGE-series. Pete is zowel op zaterdag als zondag present tijdens de Audio Show Bender hifi 2019.

Pete Dixon

Zondag 6 oktober is Anders Ertzeid van Hegel bij ons! Hij gaat veel vertellen over het Noorse Hegel, over de keuze voor KEF luidsprekers en natuurlijk vooral over de nieuwe Hegel H-serie versterkers! Gerichte vragen voor Anders of behoefte om eens een informeel praatje te maken met deze gezellige Noor? Reserveer dan de zondagmiddag zeker in de agenda!

Anders Ertzeid

 

Deze herfst kiest Bender Hifi er voor om demonstraties te geven met de volgende hifi sets:

GP Acoustics – KEF en Hegel

Set 1: KEF Blade Two luidsprekers en de nieuwe Hegel H390 geïntegreerde versterker

 

Set 2: KEF R11 luidsprekers met de nieuwe Hegel H190 geïntegreerde versterker

Set 3: KEF LS-50 luidsprekers met de nieuwe Hegel H90 geïntegreerde versterker.

 

Smart Audio / Latham Audio – Focal met Naim en Neat Acoustics

Set 4: Focal Kanta 03 of Kanta 01 luidsprekers met de Naim SuperNait-3 geïntegreerde versterker met Naim Hi-Cap voeding en de Naim NDX-2 audio streamer met XPS voeding.

Naim met Focal

Dimex / Audio Plus - Cambridge Audio en Spendor

Set 5: Spendor Classic 200 en Spendor D9.2 luidsprekers met de Cambridge Audio EDGE-series

Cambridge Audio Edge met Spendor Classic 200

Set 6: CXA60 versterker met CXC cd speler met Spendor A4 luidsprekers

Cambridge CXA60 met Spendor A4

 

Joenit – Rega en Totem

Set 7: De nieuwe Totem Element Metal V2 luidsprekers met de Rega Osiris versterker, de Rega Aura Reference MC phonostage en de Rega Planar 10 met het Rega Apheta 3 MC element

Rega met Totem Element

Showaanbiedingen

Showaanbieding 1

Een set KEF LS-50 luidsprekers, twee KEF performance stands en de Hegel H90 geïntegreerde versterker. Normaal 3.343 Euro per set, NU als showaanbieding voor 2.929 Euro.

Showaanbieding 2

Een set Focal Chora 826 luidsprekers en het Naim Uniti Atom muzieksysteem. Normaal 3.997 Euro per set, NU als showaanbieding voor 3.499 Euro.

 

Showaanbieding 3

Een set NEAT Acoustics Ekstra luidsprekers, het Naim Star muzieksysteem, een set Chord Epic luidsprekerkabels van 2x 3 meter afgemonteerd met Ohmic banaanstekers. Normaal 8.630 Euro per set, NU als showaanbieding voor 6.899 Euro

Prijsvraag!

Kom naar de show en vul ons prijsvragenformulier in, want er zijn hele mooie prijzen winnen! De volgende prijzen worden verloot:

  • Meters M-EAR-BT Wireless in ears hoofdtelefoon
  • REGA planar 1 plus
  • The Chord Company Waardebon te waarde van €500
  • Focal Sphear Wireless in ear hoofdtelefoon
  • KEF Porsch design Wireless Motion one in ear hoofdtelefoon

 

Goede bereikbaarheid 

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. “Het belooft een leuke en vooral interessante show te worden. Kom en laat u verrassen!”

Kijkje in de winkel tot aan de eerste ruimte waar straks écht wat te horen en zien is :)

Toe aan écht goed geluid? Kom naar de grootse Audio show bij Bender hifi op 5 & 6 oktober 2019 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat te Arnhem!

 

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk