Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
19Jan2020
Demonstratie van nieuwe Cambridge CX-lijn

Demonstratie van nieuwe Cambridge CX-lijn

Bender hifi heeft onlangs de nieuwe modellen in de Cambridge Audio CX-serie binnen gekregen. Om deze nieuwe productlijn aan u voor te stellen, vond op zaterdag 18 januari 2020 in samenwerking met importeur Dimex een introductieshow plaats bij Bender hifi in Arnhem.

cambridge cx-serie2

Tijdens de show staan de nieuwe CXA61 en CXA81 geïntegreerde versterkers, de nieuwe CXN V2 netwerkspeler en de veel geprezen CXC cd-transport van Cambridge Audio centraal. Ten opzichte van de CXA60 en de CXA80 uit de vorige generatie hebben de CXA61 en de CXA81 naast aptX Bluetooth ook verschillende upgrades in het signaalpad gekregen voor een hogere geluidskwaliteit. Bovendien heeft de fabrikant gekozen voor toepassing van een ESS Sabre DAC om de resolutie en geluidskwaliteit van de digitale signaalverwerking naar een nog hoger niveau te tillen.

Om de geluidskwaliteit van deze nieuwe DAC-stage van ESS optimaal aan u te demonstreren wordt gebruik gemaakt van de veel geprezen Cambridge CXC. Tenslotte staat de geheel nieuwe Cambridge CXN V2 audio streamer in de spotlights. Deze nieuwe CXN V2 netwerkspeler heeft zijn vertrouwde functionaliteit behouden en heeft nu tevens Airplay2 en is Roon-ready. Door de nieuwe krachtige CPU is de bediening niet alleen nog vlotter, hiermee is de digitale signaalverwerking sneller en hiermee is de excellente geluidskwaliteit van de Cambridge CXN wederom een stapje toegenomen. Gedurende de dag worden de demonstraties verzorgd door Dennis Schluter van Dimex in samenwerking met het team van Bender hifi. Wilt u de performance van deze Cambridge CXN en van de overige nieuwe componenten uit de nieuwe CX-lijn graag zelf ervaren, dan bent u van harte welkom op zaterdag 18 januari van 10.00 tot 17.00 uur bij Bender hifi aan de Steenstraat 54 in Arnhem.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.