persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Cambridge Edge Roadshow op Zaterdag 6 april 2019 tijdens Gastvrij Spijkerkwartier

Cambridge Edge Roadshow op Zaterdag 6 april 2019 tijdens Gastvrij Spijkerkwartier

Op zaterdag 6 april zetten wij onze deur wagenwijd open en heten we u gastvrij van harte welkom op onze Cambridge Edge Roadshow!

Op zaterdag 6 april organiseert Bender hifi in samenwerking met Dimex Audio een Cambridge Edge Roadshow waarbij de nieuwste versterkerserie van Cambridge "Edge" bestaande uit de Edge NQ, Edge A en Edge W centraal staat. Vanwege Gastvrij Spijkerkwartier staat onze deur wagenwijd open!

 

Primeur

Als primeur hebben we voor u de introductie van de nieuwste platenspeler Alva TT van Cambridge. Bender hifi laat als een van de eerste in Nederland deze platenspeler zien en horen!

 

Verrassing

Voor elke binnengekomen luisterklant hebben we sowieso een verrassing. Wat dat precies is, houden we nog even voor ons, maar we verklappen wel alvast dat het afkomstig is van een andere speciaalzaak aan de Steenstraat: Patisserie Christiaan. Iedereen die op deze zaterdag 6 april tijdens Gastvrij Spijkerkwartier besluit tot het plaatsen van een order voor de Cambridge Edge of de platenspeler Alva TT, ontvangt van ons bij uitlevering een waardebon. Hou de website (www.benderhifi.nl/show) in de gaten of volg onze facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi).

 

Doorlopend demo’s

Er zijn doorlopend meerdere demo’s in onze luisterruimte, waarbij u naar uw eigen favoriete muziek kunt luisteren. Neem desnoods uw eigen muziek mee! De demo’s worden door Dennis Schluter verzorgt. Uiteraard zorgt Bender hifi  voor koffie en thee.

Dennis Schluter    Edge  Alva TT

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft een leuke, interessante show te worden. Kom en laat u verrassen!
Cambridge Edge Roadshow bij Bender hifi op zaterdag 6 april

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk