persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Expositie schilderijen Séphina

  • Geplaatst op
Expositie schilderijen Séphina

Nu bij Bender hifi te zien de kleurrijke schilderijen van Séphina. Zondag 1 december is Séphina zelf aanwezig.

Expositie Séphina Art bij Bender hifi

Op verschillende plekken in de winkel, luisterruimte en vleugelzaal hangen en staan schilderijen van Séphina. Tijdens de koopzondag op 1 december is Séphina zelf aanwezig.

Koe in etalage

Onder haar werknaam Séphina maakte José Kersten afgelopen jaren furore met schilderijen, waar de positiviteit en levenslust van afstralen. Klassiek én modern. Doeken met tulpen, haar handelsmerk, die van de muren lijken te spatten: vrolijk, soms uitdagend, dan weer ingetogen en subtiel.

séphina rode tulpen balie

séphina gekleurde tulpen

séphina witte tulpen

Maar ook kleurrijke, abstracte doeken en bijzondere Fun-Art serie "Mokkeltje", door een bekende kunstcriticus ook wel het "Mokkelisme" genoemd.

séphina water

séphina trotse haan en bergen

Met het kunstzinnige voorbeeld van grootvader Koos Brons en met een musicerende en acterende moeder en een musicerende en grimerende vader het creatieve huis uit met de paplepel kreeg ingegoten. Haar optimistische instelling en levenslust gecombineerd met deze creatieve genen en omgeving én de inspiratie die ze als kind in de oorlog opdeed door het contrast tussen fantasie en werkelijkheid, maakten van haar een kunstenaar met durf. 

Séphina diverse

 

 

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk