persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Extra inruilkorting tot 20% bij aankoop Cambridge Edge en Alva TT

Extra inruilkorting tot 20% bij aankoop  Cambridge Edge en Alva TT

Tot en met 30 september bij inruil van uw huidige werkende apparatuur tot 20% extra inruilkorting bij aanschaf van een Cambridge Edge A, Edge W en/of Edge NQ en de platenspeler Cambridge Alva TT

Cambridge maakt het nu extra verleidelijk om uw huidige hifi-set te upgraden naar de klasse van de Edge-serie en de Alva TT!

Wat zijn de voorwaarden?

Ontvang 15% extra korting op onze verkoopprijs bij inlevering van een werkend niet-Cambridge Audio product en 20% extra korting bij inlevering van een werkend Cambridge Audio product. De korting op de Alva TT bedraagt 20% bij inlevering van elke werkende platenspeler! Hiermee haalt u niet alleen subliem geluid in huis, maar ook strak stylish vormgegeven audio apparatuur.

Wat betekent dit concreet?

Bij aankoop van een Cambridge Edge A krijgt u bij inruil van een Cambridge versterker €1000 extra inruil en bij een versterker van een ander merk dan Cambridge €750 extra inruil.

Bij aankoop van een Cambridge Edge W krijgt u bij inruil van een Cambridge versterker €600 extra inruil en bij een versterker van een ander merk dan Cambridge €450 extra inruil.

Bij aankoop van een Cambridge Edge NQ krijgt u bij inruil van een Cambridge voorversterker of streamer €800 extra inruil en bij een voorversterker of streamer van een ander merk dan Cambridge €600 extra inruil.

Bij aankoop van een Cambridge Alva TT krijgt u bij inruil van elk werkende platenspeler €440 extra inruil.

Ter ere van het vijftig jaar bestaan, heeft Cambridge zijn ontwerpers en techneuten uitgedaagd om met een toplijn te komen. Het resultaat is de Cambridge Edge-serie. 

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk