persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Luister weekend 14 en 15 april

  • Geplaatst op
Luister weekend 14 en 15 april

Op 14 en 15 april tussen 12u en 17u luistershow bij Bender hifi. Het luidsprekermerk Driade Premium en VTL buizenversterkers staan centraal. Kom langs.

Sinds een paar maanden hebben we bij Bender hifi Driade luidsprekers en VTL buizenversterkers in het assortiment. 

Driade luidsprekers is terug van weggeweest. De bevlogen oprichter van Driade heeft 3 prachtige nieuwe series ontwikkeld. De oprichter van Driade is niet alleen bevlogen maar ook perfectionistisch. Componenten zoals spoelen zijn speciaal ontwikkeld. Alles wat in de luidspreker zit, is in Europa gemaakt. Tijdens het luisterweekend is de oprichter van Driade aanwezig om zelf zijn enthousiaste verhaal te vertellen en uiteraard de luidsprekers te laten zien en horen.

driade modellen

Om de liefhebbers van het buizengeluid te kunnen bedienen, hebben we het merk VTL in assortiment opgenomen. Tijdens het luisterweekend is de importeur van VTL aanwezig. Een man met veel kennis over buizenversterkers.

 

driade model 1 met vtl it-85

Zonder een bron hebben we niets aan luidsprekers en een versterker. Om bij het nostalgische te blijven, leek het ons een goed idee om hiervoor de platenspelers van Rega te gebruiken. Rega maakt al meer dan 40 jaar platenspelers. 

platenspeler rega planar 6

Kom 14 of 15 april tussen 12u en 17u langs. Je bent van harte welkom. 

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk