persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Naim komt met een nieuwe Uniti-lijn

Naim komt met een nieuwe Uniti-lijn

Naim vervangt de Uniti-lijn. Het uiterlijk heeft overeenkomsten met de Mu-so. De interne processor is 5x sneller. De bedieningsapp is nieuw.

Naim Audio heeft een compleet nieuwe lijn UNITI modellen geïntroduceerd. De modellen lijken wat betreft uiterlijk op de Mu-so. Zo zijn de kenmerkende volumeknop en plexiglasvoet van de Mu-so ook terug te vinden bij de nieuwe Uniti modellen. Daarnaast hebben de Uniti modellen nu een overzichtelijk LCD-kleurenscherm.

De Uniti Core gaat de Uniti Serve vervangen.

Naim Uniti Core

De Uniti Atom is de opvolger van de UnitiQute.

Naim Uniti Atom

De Uniti Star is in de plaats gekomen voor de Unitilite en Uniti2.

Naim Uniti Star

 

De Uniti Nova is de opvolger van de Superuniti.

Naim Uniti Nova

Allemaal mooi het uiterlijk. Het gaat om het innerlijke en de prestaties. De interne processor is maar liefst 5x sneller dan voorheen, hierdoor is mogelijk om handelingen veel sneller te laten verlopen. De UNITI is klaar voor toekomstige updates via het netwerk.

De nieuwe Naim control app zal zowel de servers als streamers kunnen bedienen.  Dit maakt het hele systeem gebruiksvriendelijker. Ook nieuw is de custom ontworpen 2-weg afstandsbediening met Zigbee ondersteuning. Daarnaast ondersteunen de netwerkmodellen genaamd ATOM, NOVA en STAR Google Cast 4 Audio. Hierdoor zijn de modellen compatibel met elke streamingdienst die de GC4A techniek ondersteunt.

Zoals het bij een premium merk hoort, wordt ons geduld nog even op de proef gesteld. De Uniti Core en Atom worden nog dit jaar bij Bender hifi in de winkel verwacht. De Uniti Star en Nova zullen begin 2017 leverbaar zijn. De prijzen zijn begin november nog niet bekend.

Zo gauw de nieuwe modellen binnen zijn, zullen we dat via de website en facebook laten weten. Kom langs om ze te bewonderen en te beluisteren.

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk