persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Nieuwe bluetooth speakers

Nieuwe bluetooth speakers

Cambridge Audio zorgt voor een echt Brits geluid met hun nieuwe serie Bluetooth luidsprekers. De geavanceerde ontwerpen zijn voorzien van een unieke Engelse stof die gefabriceerd wordt door de wereldberoemde weverij van Marton Mills.

Iedereen is gek van Bluetooth luidsprekers, hun kleine formaat en gebruikersgemak worden hoog gewaardeerd, maar zou het niet fijn zijn als ze ook nog eens echt goed zouden klinken?

Dat laatste was het uitgangspunt van de geluidsexperts en ontwerpers van het in Londen gevestigde Cambridge Audio ontwerpteam. Het bedrijf heeft natuurlijk wel al 50 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige hifi-apparatuur en als een van de weinigen in staat om dat neutrale, ongekleurde en ultra-realistische "British sound" te produceren.

Met de introductie van de Bluetooth modellen is Cambridge Audio er in geslaagd datzelfde "Britse geluid" perfect in de nieuwe draadloze luidsprekers aan te brengen.

Onderdeel van de ontwerpen zijn de speciaal voor elk type individueel ontwikkelde geluidtransparante Britse weefstoffen. Ontworpen en vormgegeven binnen een exclusief partnerschap met de wereldberoemde stoffenontwerpers van Marton Mills. Zij hebben gezorgd voor een vormgeving die past binnen elke interieur.

 

Geluidskwaliteit stond voorop

Maar hoe bereik je dan dat beste British Sound met BLUETOOTH?

Eenvoudigweg door uitsluitend superieure componenten te gebruiken en te laten integreren door geluidsexperts. Alle Yoyo producten zijn voorzien van minimaal vervormende versterkers en DSP technologie (Digital Signal Processing software), hoogwaardige luidprekers en inerte behuizingen.

Het resultaat bestaat uit luidsprekers die muziek betrouwbaar en in een optimale uitvoering reproduceren, niets toevoegen of weglaten waardoor zelfs de kleinste muzikale nuances waarneembaar zijn.

Dezelfde aandacht voor details is besteed aan het uiterlijk en de afwerkingskwaliteit van de Yoyo luidsprekers. Ze worden geleverd in neutrale kleuren, Donkergrijs, Lichtgrijs, Blauw en Groen. Er is een uniek fabricageproces ontwikkeld om een zo dun mogelijk doek te ontwikkelen ten behoeve van optimale akoestische eigenschappen, het geluid wordt door niets in de weg gestaan.

Alle moeite is gedaan om er zeker van te zijn dat de Yoyo er goed uit ziet en uit blijft zien, het fabricageproces van Marton Mills omvatte ook nanosphere behandeling om er zeker van te zijn dat de stof water- en vuilafstotend zou zijn. Een speciale Kier Decatising behandeling zorgt ervoor dat de stof nooit gaat lubberen of zal krimpen.

 

Bluetooth (S)

Het eerste model van de nieuwe serie is de Yoyo (S), voorzien van twee breedband luidsprekers, een subwoofer en een passieve unit. Dit alles binnen het compacte formaat van 246 x 128 x 67.5mm (bxhxd)

Yoyo S

De Yoyo (S) is ontworpen om als enkele luidspreker goed te functioneren in een omgeving waar de ruimte beperkt is en draagbaarheid voorop staat. Voorzien van Bluetooth, aux ingang, USB oplading onderweg, gebaar(gesture)bediening, telefoonfunctionaliteit van de speaker, NFC (Near Field Communications), indicatie van resterende batterijcapaciteit en een indrukwekkende speelduur van 14 uur.

 

Bluetooth (M)

Yoyo M

De Yoyo (M) staat in het midden van de reeks en is ontworpen als actief stereoluidsprekersysteem en biedt daarbij een actief en accuraat stereobeeld. Beide Yoyo (M) zijn voorzien van breedbandluidsprekers en een subwoofer. De masterspeaker is ook als singlespeaker te gebruiken.

Voorzien van Bluetooth, aux ingang, USB onderweg oplaadmogelijkheid, gebaarbediening, telefoonfunctionaliteit van de speaker, NFC (Near Field Communications) en indicatie van resterende batterijcapaciteit. Een indrukwekkende speeltijd van 24 uur is mogelijk..

Leverbaar in Dark Grey, Light Grey en Blue

 

Bluetooth (L) –medio maart leverbaar!

Het topmodel is de Yoyo (L) een innovatief "all-in-one" systeem voorzien van een breedbandluidspreker en subwoofer aan de voor-, linker- en rechterzijde. Elke driver heeft een eigen versterker en dat alles binnen een afmeting van 335 x 210 x 335mm (bxhxd)

De frontaal afstralende luidsprekers zorgen voor superieure prestaties, de aan de zijkant geplaatste luidsprekers zorgen voor een breder beeld en kamervullend geluid.

Bluetooth Luidspreker Yoyo L

De Yoyo (L) biedt Bluetooth, Google Cast, Spotify Connect en ARC in t.b.v. TV, TOSLINK optische en aux verbindingen en kan de commando’s van bestaande afstandsbedieningen ‘’leren’’.

De Yoyo (L) is compatible met hi-res bronnen en ook ontworpen om eenvoudig te plaatsen op bijv. een boekenplank voor dagelijks gebruik.

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk