persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Show op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018

  • Geplaatst op
Show op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018

Elk jaar houdt Bender hifi een show, maar dit jaar pakken we extra groot uit. Vandaar dat we u uitnodigen voor onze Grootse Audio show bij Bender hifi op 13 & 14 oktober 2018 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat 54 te Arnhem, waarbij u kunt luisteren in wel 6 verschillende luisterruimtes; een show met primeurs en één waarin tien merken centraal staan namelijk NAIM AUDIO, NEAT Acoustics, The Chord Company, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem.

Grootse Audio show bij Bender hifi op 13 & 14 oktober 2018 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat te Arnhem

Op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober organiseert Bender hifi een show waarin tien merken centraal staan namelijk NAIM AUDIO, NEAT Acoustics, The Chord Company, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem. In de geheel vernieuwde winkel staan diverse modellen opgesteld zodat u gemakkelijk kunt vergelijken.

 

Primeurs

Als primeur hebben we voor u de introductie van de nieuwste versterkerserie van Cambridge "Edge" bestaande uit de Edge NQ, Edge A en Edge W. Bender hifi laat als eerste in Nederland deze serie zien en horen! Ook kunnen we de Hegel H590 en de Naim NDX 2 als luister primeurs noemen.

Hegel H590

Verrassing

Er zullen dus een aantal primeurs te beluisteren zijn. Welke dat nog meer zijn, is nog een verrassing. Hou de website in de gaten of volg onze facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi). Ook verrassend is, is hoeveel ruimte achter de winkel zit. De grootste ruimte is de vleugelzaal en daarnaast nog de pianozaal. Alhoewel er geen piano’s en vleugels meer verkocht worden, eren deze zaalnamen wel het Bender verleden. Door deze royale zalen is er voldoende ruimte om de merken goed tot hun recht te laten komen.

Neat Acoustics - onthulling 1e verrassing

De IOTA XPLORER is voor de eerste keer te bewonderen voor een groot publiek tijdens de show van Bender hifi. De XPLORER is het grootste IOTA model uit de reeks.
Iota Xplorer
Op het eerste gezicht lijkt hij een grotere versie van de IOTA ALPHA, maar schijn bedriegt. De XPLORER is voorzien van een aantal geavanceerde technieken en hoogwaardige componenten die ervoor zorgen dat hij bijzonder muzikaal presteert.

In de voet van de luidsprekers zitten 2 woofers boven elkaar gemonteerd. Dit zorgt voor een gecontroleerde laag-weergave uit een beperkte inhoud. Het midden-hoog komt voor rekening van een Air Motion Transformer. Deze zeer snel reagerende tweeter zorgt voor een zeer open 3-dimensionaal karakter.

Deze luidspreker heeft sinds zijn introductie al een 5-sterren review ontvangen van het gerenommeerde Hifi-Choice en een zeer positieve review van HIFI.NL

 

Meer over de primeur Naim Audio NDX 2

Naim Audio introduceert dit najaar een geheel nieuwe lijn netwerkspelers. Na de introductie van het topmodel de ND555 introduceert Naim Audio de NDX 2 die veel technieken overneemt van het vlaggenschip echter tegen een wat vriendelijke prijskaartje.De buitenzijde is in lijn met de reeds voor NAIM kenmerkende uitstraling. De zwarte aluminium behuizing met groene verlichting is behouden gebleven en past zo naadloos in elk bestaand NAIM  systeem. Het kleurenscherm in hoog contrast laat echter zien dat het de nieuwe NDX 2 betreft.

Intern zijn er grote stappen gezet, zo is het nieuwe streamingboard in staat om meer muziek te halen uit je digitale bestanden of streamingdienst. De LVDS architectuur zorgt ervoor dat de interne communicatie veel sneller verloopt en de interne ‘noise’ een stuk lager is.

De onovertroffen bediening van de NAIM streamers verloopt via een handige App voor iOS en Android gebruikers. Daarnaast is de meegeleverde Zigbee afstandsbediening in staat om via RF commando’s te versturen een ware beauty.

Typisch NAIM is de mogelijkheid om uw NDX 2 over tijd te voorzien van een extra upgrade. Met een XPS DR voeding haalt u nog meer uit uw netwerkspeler! Hoe dat klinkt? We laten het u graag horen tijdens deze stevige audioshow!
 
Meer over de primeur Cambridge 'Edge'


Cambridge Audio viert zijn 50ste verjaardag met een nieuwe productlijn: de Edge. De nieuwe serie bied een pure, ongefilterde audio-ervaring in Cambridge meest ‘volleerde’ systeem tot nu toe.
De buitenkant straalt een en al luxe uit. Het Cambridge Audio-team wilde uitpakken met een strak design, dus hebben ze de volumeregeling en de bediening van aangesloten apparaten in een knop verwerkt. Vanbuiten ziet hij er heel luxueus uit, maar de binnenkant is nog mooier: de componenten werden geselecteerd met een money-no-object-mentaliteit die de audioprestaties belangrijker maakte dan specificaties of metingen. Bender hifi laat als eerste in Nederland deze serie zien en horen!Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

 

Doorlopend demo’s

Er zijn doorlopend meerdere demo’s in verschillende ruimtes, waarbij u naar uw eigen favoriete muziek kunt luisteren. Neem desnoods uw eigen muziek mee! De demo’s worden door de importeurs verzorgd. Uiteraard zorgt Bender hifi  voor koffie en thee.

 

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Steenstraat bij het Velperpoort station en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft een leuke, interessante show te worden. Kom en laat u verrassen!

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk