persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

Show op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018

  • Geplaatst op
Show op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018

Elk jaar houdt Bender hifi een show, maar dit jaar pakken we extra groot uit. Vandaar dat we u uitnodigen voor onze Grootse Audio show bij Bender hifi op 13 & 14 oktober 2018 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat 54 te Arnhem, waarbij u kunt luisteren in wel 6 verschillende luisterruimtes; een show met primeurs en één waarin tien merken centraal staan namelijk Naim, Neat, Chord, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem.

Grootse Audio show bij Bender hifi op 13 & 14 oktober 2018 van 11.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat te Arnhem

Op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober organiseert Bender hifi een show waarin tien merken centraal staan namelijk Naim, Neat, Chord, Focal, KEF, Hegel, Cambridge, Spendor, Rega en Totem. In de geheel vernieuwde winkel staan diverse modellen opgesteld zodat u gemakkelijk kunt vergelijken.

 

Primeurs

Als primeur hebben we voor u de introductie van de nieuwste versterkerserie van Cambridge "Edge" bestaande uit de Edge NQ, Edge A en Edge W. Bender hifi laat als eerste in Nederland deze serie zien en horen! Ook kunnen we de Hegel H590 en de Naim NDX-2 als luister primeurs noemen.

 

Verrassing

Er zullen dus een aantal primeurs te beluisteren zijn. Welke dat nog meer zijn, is nog een verrassing. Hou de website in de gaten of volg onze facebookpagina (www.facebook.com/benderhifi). Ook verrassend is, is hoeveel ruimte achter de winkel zit. De grootste ruimte is de vleugelzaal en daarnaast nog de pianozaal. Alhoewel er geen piano’s en vleugels meer verkocht worden, eren deze zaalnamen wel het Bender verleden. Door deze royale zalen is er voldoende ruimte om de merken goed tot hun recht te laten komen.

 

Doorlopend demo’s

Er zijn doorlopend meerdere demo’s in verschillende ruimtes, waarbij u naar uw eigen favoriete muziek kunt luisteren. Neem desnoods uw eigen muziek mee! De demo’s worden door de importeurs verzorgd. Uiteraard zorgt Bender hifi  voor koffie en thee.

 

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Steenstraat bij het Velperpoort station en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft een leuke, interessante show te worden. Kom en laat u verrassen!

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk