showagenda najaar 2017

  • Geplaatst op
  • Door Bender hifi
  • Geplaatst in shows
showagenda najaar 2017

Showtime bij Bender hifi in Arnhem. In het najaar 2017 zijn er diverse shows. In iedere show staan één of meerdere merken centraal.

Dit najaar zijn er diverse luistershows waarin één of twee merken in het middelpunt staan. Op deze manier willen we u vrijblijvend kennis laten maken met en informeren over het nieuws van deze merken. De showtijden zijn van 12u00 tot 17u00.

 

 

Rega met Totemshow

28 en 29 oktober komt Joenit om ons mee te nemen in de wereld van Rega en Totem. England meets Canada. Van Rega zal zeker de nieuwe platenspeler Planar 6, de nieuwe versterker Brio en CD-speler Apollo te beluisteren zijn. 

 platenspeler rega planar 6

Yamaha show

Zaterdag 25 en zondag 26 november is uitgebreid aandacht voor Yamaha en hun MusicCast systeem.

 

Shows die zijn geweest:

Volta51 wonen

9 en 10 september zijn we te gast bij het 12,5 jarig jubileumfeest van Volta51 wonen in Zevenaar. Tijdens het event kunt u naast de meubelcollectie van Volta51 wonen, kennis maken met de modellen van Jaguar en genieten van topklasse hifi.

 volta51

Openingstijden: Zaterdag 10u-17u en zondag 12u-17u.

Locatie: Volta51 wonen, Edisonstraat 56F, Zevenaar

Jaguar

Jaguardealer Terlouw staat er met vier Jaguars. 

 

KEF en Hegelshow

23 en 24 september staan KEF en Hegel centraal. De nieuwe Hegel H90 zal te beluisteren zijn met de nieuwe KEF Q-serie. De KEF LS50 wireless zal uitgelegd worden en uiteraard te beluisteren te zijn. Ook Eisa-award winnaar in de categorie geïntegreerde versterker de Hegel Röst is te wonderen. 

 

LS50 Wireless

De LS50 Wireless is EISA award winnaar 2017-2018 in de categorie draadloze luidsprekers. De Hegel Röst is EISA award winnaar 2017-2018 in de categorie geïntegreerde versterker.

Sfeerimpressie van de KEF-HEGELshow 2017

 Hegel met KEF Reference 3

Hegel met KEF Reference 3

 

KEF LS50 wireless luisteropstelling

Luisteropstelling KEF LS50 wireless.

 

 

Heropening

Vrijdag 13 oktober zijn jullie van harte welkom om onze vernieuwde en uitgebreide winkel te bewonderen. Tussen 16.00 en 19.00 staan de hapjes en drankjes klaar. Sinds 1 juli hebben we de gehele winkel tot onze beschikking. De afgelopen maanden zijn de muren, kozijnen, deuren en pui geverfd, de vloer van de voorwinkel is geschuurd en opnieuw in de was gezet. 

 Bender hifi winkel

 In september is de nieuwe toonbank en balie geplaatst.

toonbank

 

NAIM Audio show

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober bent u van harte welkom om de nieuwe NAIM UNITI line-up te beluisteren bij Bender Hifi aan de Steenstraat in Arnhem.

In de geheel vernieuwde winkel staan alle UNITI modellen opgesteld zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. We hebben diverse opstellingen staan met onder andere Neat Acoustics luidsprekers ook andere merken luidsprekers zijn vertegenwoordigd.

De UNITI CORE zal als bron worden gebruikt en we demonstreren de integratie met streamingdiensten. Ook kunt u uiteraard kennis maken met onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve app voor Apple en Android.

De nieuwe UNITI ATOM start bij 2250 Euro en is het instapmodel van de UNITI serie echter heeft u met dit model bijna alle mogelijkheden tot uw beschikking zoals integratie met Spotfiy en TIDAL. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden van draadloze integratie via Google Cast, Airplay en Bluetooth Aptx HD.

De STAR en NOVA zijn nog krachtiger en uitgebreider. We vertellen u graag over de verschillen tijdens dit evenement waar u uiteraard vrij binnen kunt lopen.

Naim Uniti Nova