persoonlijk advies
inruil mogelijk
fysieke winkel
demo mogelijk

The Chord Company Mini Roadshow

The Chord Company Mini Roadshow

The Chord Company heeft haar hele assortiment opgefrist. Dat is een mooie aanleiding om een demo-avond te geven, zodat je kunt kennismaken met de verschillende reeksen.

The Chord Company mini roadshow!

Afgelopen zomer heeft The Chord Company haar gehele assortiment opgefrist. Veel  technieken van de topmodellen hebben hun weg gevonden naar beneden. De Sarum range is opgefrist en nu voorzien van Super Aray Techniek en er is een nieuw topreeks onder de naam ChordMusic.

Met ChordMusic introduceert The Chord Company een toplijn die het uiterste haalt uit uw kostbare apparatuur. De Sarum reeks was al een zeer hoog aangeschreven kabelserie, maar ChordMusic legt de lat duidelijk hoger.

Daarnaast heeft The Chord Company ook haar assortiment overzichtelijker gemaakt. Waren er voorheen luidsprekers en interconnects met diverse benamingen, nu zijn deze onderverdeeld in 8 reeksen die aansluiten bij elk budget.

Graag demonstreren wij je de diverse reeksen, zodat je een goed beeld (en gehoor) krijgt van de diverse reeksen. Uiteraard houden wij het voornamelijk bij analoge interconnects en luidsprekerkabels, maar we maken ook wat uitstapjes naar bijvoorbeeld stroomkabels, ethernetkabels en digitale interconnects. De demo wordt verzorgd door Rowan Dernee. Voor wat te drinken zorgen wij.

De show is voor iedereen toegankelijk. Natuurlijk voor de geoefende luisteraar, maar ook voor iedereen die benieuwd is of kabels wel verschil maken?

Op donderdagavond 29 september om 19.00 uur ben je welkom bij Bender Hifi in Arnhem. Kom luisteren.

Gratis verzending

voor orders boven €50,00

webshop 24/7 open

openingstijden winkel zie onderaan

persoonlijk advies

inruil mogelijk