The Chord Company Clearway speaker kabel set met pluggen.

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Clearway luidspreker kan je kopen op de lengte die jij nodig hebt met door jouw gewenste pluggen gemonteerd door The Chord Company. In het dorpdownmenu kan je de gewenste lengte kiezen en vervolgens aanklikken de gewenste pluggen. Mocht de gewenste lengte er niet bij staan in het keuzemenu, stuur dan een mail voor een prijsopgave.

Clearway luidsprekerkabel is de opvolger van de veelvuldig bekroonde Carnival Silver Screen. Een overtuigend bewijs dat The Chord Company in staat is om een prijsvriendelijk instapkabel te maken die allesbehalve klinkt als ‘budget’.

De nieuwe opvolger profiteert van kennis die Chord de laatste jaren heeft opgedaan bij het ontwikkelen van haar kabellijn. Zo maakt de kabel gebruik van een tweevoudige folie afscherming die zorgt dat electromagnetische straling van buitenaf wordt tegengehouden. De doorzichtige buitenmantel is van flexibel materiaal, dit zorgt voor een optimale mechanische demping.

De koperen geleiders zijn getwist gemonteerd om onderlinge interferentie te minimaliseren. De geleiders zelf zijn omhuld in FEP wat ervoor zorgt dat de klankmatige eigenschappen uitstekend zijn.

Geleider: Hoge kwaliteit zuurstof vrij koper
Diameter: 10.5mm
Isolatiemateriaal: FEP
Luidsprekerkabel gauge: 14
Afscherming: Dual high density foil
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen