NAIM Audio FlatCap XS

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

De verbeteringen van de FlatCap XS op het gebied van geluidskwaliteit zijn subtiel maar zeker hoorbaar. Er is vooral een verbetering van dynamiek, een strakkere laagweergave en de ruisvloer is lager. De verbeteringen zijn nog beter hoorbaar als je zowel een voorversterker en cd-speler op de Flat-Cap XS tegelijkertijd aansluit.

De Flat-Cap XS kan gebruikt worden als voeding voor de nieuwe NAC 152 XS om gelijktijdig de voorversterker en het bedieningscircuit apart te voeden. Andere mogelijkheden zijn het voeden van de NAC 202, CD5 XS, NAT 05XS, NAIT XS en SuperNait

De FlatCap XS heeft twee gescheiden wikkelingen voor een perfecte scheiding tussen de twee voedingen. In de Flap-Cap XS bevinden zich vier door NAIM geteste en geselecteerde low-noise spanningsstabilisatoren.

Ten slotte kan de Flat-Cap XS ook gebruikt worden met de NAC 282 voorversterker en de SNAXO crossover, hierdoor is de Flat-Cap XS een relatief voordelige oplossing om uw systeem te upgraden. Verder kan hij gebruikt worden voor alle NAIM Phono voorversterkers en actieve crossovers.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen