NAIM Audio Uniti Atom | Alles-in-één-speler

Levertijd: 2-3 weken

De nieuwe NAIM Uniti Atom is nu bij ons binnen maak een luisterafspraak of kom gewoon langs.

De Uniti Atom is de opvolger van de UnitiQute. Het is een compact apparaat 95 mm x 245 mm x 265 mm (H x W x D) van 7 kg. Bij Uniti Atom vind je boven op de volumeknop zoals we die kennen van de Mu-so. Voor het bedienen kan je gebruik maken van de nieuwe app.

ATOM is NAIM’s meest compacte alles-in-een speler. Met ATOM kies je voor het laatste op het gebied van functionaliteiten en mogelijkheden, maar bovenal voor ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Het hoogwaardige en contrastrijke display informeert je over alle informatie en laat cover-art duidelijk en zichtbaar zien. De nieuwe afstandsbediening is exclusief voor UNITI ontworpen en heeft 2-weg RF functionaliteit. Hoewel de ATOM een juweel is om te zien, kan hij dus zelfs achter een kastdeur bediend worden. De processor is 5x sneller dan bij zijn voorganger. Dit betekent ondersteuning voor toekomstige nieuwe ontwikkelingen en razendsnelle afhandeling van processen. Het versterkervermogen is 2x40W meer dan voldoende voor de aansturing van kleine vloerstaande luidsprekers of monitoren in kleine ruimtes.

ATOM is zeer goed in het verbinden met andere apparatuur. Naast de standaard ingebouwde ondersteuning voor Spotify en TIDAL ben je dankzij Google Cast en Airplay gemakkelijk verbonden met alle andere streaming services. Via Bluetooth kun je gemakkelijk je mobile device verbinden. iRadio is standaard aanwezig en geeft je de mogelijkheid om duizenden radiostations te bereiken. Optioneel is ATOM te voorzien van een HDMI ARC koppeling. Dit zorgt voor een gemakkelijke verbinding met je TV. Zet je TV aan en ATOM wordt wakker op de juiste input. Natuurlijk kun je andere bronnen gemakkelijk aansluiten via de digitale en analoge ingangen.

Connectiviteit

Audio Inputs
2 x Optical TOSLink (tot 24bit/96kHz)
1 x Coaxial RCA (tot 24bit/192kHz, DoP 64Fs)
1 x HDMI ARC (optional)
1 x RCA
2 x USB Type A socket (voor en achter)

Audio Outputs
1 x Stereo power amplifier
1 x RCA sub/pre output
1 x 3.5mm hoofdtelefoonplug

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen