KEF Porsche Design Space One gesloten hoofdtelefoon met noise cancellation

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Twee wereldbekende merken, Porsche Design, met zijn iconische vormgeving en KEF, gewaardeerd om zijn uitzonderlijke geluidstechniek, hebben samen een ongeëvenaard en uitgelezen hifi-geluidsveld gecreëerd. Neem overal uw muziek met u mee, op zakenreis, in de directiekamer en bij u thuis. Altijd in gezelschap van een stijlvolle vormgeving en een hoogwaardige klankweergave.
 
Elk onderdeel van SPACE ONE is nauwkeurig afgestemd en vormgegeven om een hoofdtelefoon te creëren die opvalt door het geraffineerde minimalisme en voortreffelijke geluid. SPACE ONE is vervaardigd uit gegoten aluminium met een gezandstraalde titanium afwerking, fraai gecontrasteerd met zwarte accenten, compleet met het erudiete zelfvertrouwen en de verfijnde elegantie van Porsche Design.
 
KEF's unieke actieve ruisonderdrukking reduceert omgevingsgeluiden zonder daarbij de nuances en details te verliezen die muziek tot leven brengen. De heldere, hoge tonen, de rijke middentonen en de strakke bastonen blijven behouden voor optimaal luistergenot. Alle onderdelen van de hoofdtelefoon zijn vervaardigd met behulp van precisie geluidstechniek voor levendige klanken, met het geluid, de helderheid en ruimtelijkheid alsof de muziek live gespeeld wordt. De zachte, ademende oordopjes van traagschuim houden het omgevingsgeluid buiten en creëren zo de perfecte luisteromgeving, zelfs wanneer u onderweg bent.
 
De 40 mm neodymium drivers, nauwkeurig afgesteld door de technici van KEF, in combinatie met een grote 20 mm neodymium magneet en lichtgewicht CCAW (copper-clad aluminium wire) spreekspoel zorgen voor heldere hoge tonen, rijke middentonen en strakke, schone bastonen.

De zachte, gevoerde en zweetbestendige hoofdband en oorschelpen van kunstleer maken het luisteren naar muziek comfortabel, ook tijdens langere reizen.

De aluminium hoofdband klemt de schelpen met precies de juiste lichte druk rond de oren en creëert zo een solide akoestische dichting.

De actieve ruisonderdrukking kan naar behoefte in- of uitgeschakeld worden, zodat u zelf kunt bepalen of u al dan niet ook omgevingsgeluid wilt kunnen horen.

Volledig opgeladen is de AAA-batterij goed voor wel 50 uur weergavetijd met actieve ruisonderdrukking.
      
SPACE ONE oorschelpen kunnen eenvoudig worden opgeklapt; ideaal om mee te nemen in een tas of weg te bergen in een opbergvakje van de auto.

Type: Gesloten hoofdtelefoon
Driver: 40 mm met 20 mm neodymium magneet en CCAW spreekspoel
Impedantie: 32 ohm
Frequentiebereik: Onbekend
Gebruiksduur: Tot 50 uur
Batterij: AAA Batterij
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen