KEF M400 Hoofdtelefoon

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Zoals mag worden verwacht van mensen die een obsessie hebben voor geluid met hoge resolutie, heeft de M400 niet alleen maar een mooi uiterlijk. Met de ultralichte 40 mm neodymium driver van KEF en een spoel van aluminiumdraad met een kopermantel (CCAW) heeft de M400 een natuurgetrouwe geluidsweergave: kristalhelder met glaszuivere hoge tonen, vloeiende middentonen en een strakke, droge bas. Muziek die u kunt voelen, en zo natuurgetrouw dat u hem bijna aan kunt raken. Uw favoriete nummers hebben nog nooit zo goed geklonken.

De M400 is licht van gewicht, compact en gebouwd voor jarenlang gebruik onderweg en thuis. Hij heeft de alles om een echte klassieker te worden. Het frame met de onzichtbare scharnieren is gemaakt van aluminium dat met de hoogste precisie gegoten is, met uiterst comfortabele oorschelpen en een met echt leer beklede hoofdband in vier luxe zijdeglans kleuren: Racing Blue, Sunset Orange, Deep Black en Champagne White.

De oorschelpen zijn afgewerkt met extra dicht geheugenschuim in een zacht, vochtafstotend kunstleer, hebben grote oorschelpen met een kogelscharnier en passen precies op de oren. Ze sluiten zo goed af dat ze vrijwel geen geluiden doorlaten, niet naar buiten en niet naar binnen toe. Het lichte maar sterke aluminium frame zit met precies de juiste lichte druk op uw hoofd zodat u eindeloos lang zeer comfortabel kunt blijven luisteren.

Type: On ear
Driver: 40mm
Impedantie: 32±15% Ohm
Frequentiebereik: -
Gebruiksduur: Afhankelijk van aangesloten apparaat
Batterij: Niet aanwezig
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen