Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
01Aug2022
AUDIO SHOW BENDER HIFI 2022

AUDIO SHOW BENDER HIFI 2022

Lees het showverslag geschreven door René van Es hier.

 

AUDIO SHOW BENDER HIFI 2022

Voor elke set oren is wel wat te horen tijdens de Audio Show Bender hifi 2022!

Weet je nog niet wat te doen op 28, 29 en/of 30 oktober 2022? Stap dan gerust binnen tijdens onze Audio Show bij Bender hifi en laat jezelf volledig onderdompelen!

 
 
 

Hoor je dat?


De Audio Show Bender hifi 2022 start op vrijdagavond 28 oktober 2022, duurt tot zondagmiddag 30 oktober 2022 en biedt meer dan alleen het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Er is een sublieme gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te zien en vooral te beluisteren! “Uiteraard is er ook voldoende tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden en een mooi aanbod te doen als daar interesse in is.”, aldus Harald Strik, stuwende kracht achter Bender hifi.


Doorlopend demonstraties

Er zijn doorlopend meerdere demonstraties in verschillende ruimtes. De importeurs en het Bender hifi team verzorgen prachtige demonstraties, vertellen graag meer over de luisteropstellingen en laten je kennis maken met al het moois wat er op audiogebied verkrijgbaar is. Uiteraard zorgt Bender hifi voor koffie en thee, want gastvrij zijn is belangrijk voor ons.

 

Introducties

Een heuse primeur introductie heeft Bender hifi met de Atoll SDA300 Signature versterker/streamer! Daar zijn we best in ons nopjes mee! Meer informatie over de Atoll SDA300 Signature lees je hier.

Niet echt een introductie, maar absoluut showwaardig is de KEF LS60 Wireless! Een genot voor oog en oor, eenvoudig in gebruik. De de KEF LS60 Wireless laat je genieten van een high-end muziekervaring met gemak en zonder gedoe.
Tijdens de show zal importeur Joenit vanwege hun 30 jarige jubileum spelen met Joenit jubileum systeem: Joenit heeft een systeem samengesteld dat de synergie weergeeft tussen beide merken TOTEM Acoustic en REGA Research bestaande uit de REGA Planar 3, REGA Elex-R en TOTEM Sky. Daarnaast ook een introductie van de nieuwe Rega Elicit MK5 en Totem Kin Play Tower!

Meld je nu aan

Onderaan deze pagina staat de kalender gereed voor jouw inschrijving, zodat je verzekerd bent van een luisterplek tijdens een demonstratie van jouw keuze!

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en de auto. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is betaald parkeren in principe mogelijk, maar beter is het om te parkeren in een nabijgelegen parkeergarage. Vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. “Het belooft een leuke en vooral interessante show te worden. Kom en laat je verrassen!”
 
Aanvang vrijdag 28 oktober 2022 om 19:00 uur
Zaterdag 29 oktober 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 30 oktober 12.00 tot 16:00 uur
 
Klik in de kalender op de gewenste dag en tijdvak om aan te melden:
 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.