Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
15Mar2024
Audio-Technica Workshops op zaterdag 6 april 2024

Audio-Technica Workshops op zaterdag 6 april 2024

Hou jij van plaatjes draaien? Zaterdag 6 april 2024 organiseert Bender hifi een buitengewoon interessante workshop, die gegeven gaat worden door Sven Van Laere  van het merk Audio-Technica. Een platenspeler element is het onderdeel van de draaitafel waar de naald in zit. Wat een platenspeler element doet, is de trillingen die de naald oppakt, omzetten naar een geluidsignaal. Deze platenspeler elementen, oftewel cartridges zijn zaterdag 6 april hèt centrale thema! Bezoekers aan de workshop worden dus volledig ondergedompeld in de wereld van cartridges.



Stel dat je onlangs een platenspeler gekocht hebt. En al aardig wat plaatjes gedraaid hebt. Heb jij je zodoende al eens afgevraagd hoe de cartridge van een platenspeler werkt? Denk je dat je het verschil kan horen tussen de verschillende modellen? Wil jij graag weten waarom er verschillende vormen zijn van de naalden? En wil je weten (én horen!) wat het verschil is tussen een Moving Magnet (MM) en een Moving Coil (MC) cartridge? Op dit nog en nog veel meer vragen zal je een antwoord krijgen.

 

Op zaterdag 6 april kan je deelnemen aan een workshop in de ochtend of in de middag. De eerste workshop vindt plaats om 10u in de ochtend, de tweede gaat van start om 14u in de namiddag. Je gaat tijdens de workshop interactief geïnformeerd worden! Het aantal plaatsen is beperkt tot 15 per workshop. Reserveer dus tijdig!

Reserveren? Dat kan je doen door je in te schrijven via onze website of door een email te sturen aan [email protected] . Toegang is volledig gratis.

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.