Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
06Sep2023
AUDIO SHOW BENDER HIFI 2023

AUDIO SHOW BENDER HIFI 2023

Hoor je dat?



Elk jaar houden wij van Bender hifi een Audio Show, waarbij we ons best doen om een mooie en gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten te laten zien en vooral te laten horen! “Uiteraard is er ook voldoende tijd om persoonlijke vragen te beantwoorden en een mooi aanbod te doen als daar interesse in is.”, aldus Harald Strik, stuwende kracht achter Bender hifi.

 

 

 

Ontspannen luisteren

Nu onze luisterruimtes helemaal opnieuw zijn ingericht, komen de diverse luisteropstellingen nog beter tot hun recht en gaat ontspannen luisteren vanzelf!

 

Primeurs?

Via deze pagina zullen we je op de hoogte houden van de primeurs tijdens onze audio show. Maar wat we nu al weten, delen we graag hieronder met je!

Latham

We gaan in ieder geval de nieuwe Naim Audio 300 serie introduceren en demonstreren met de Focal sopra! Ook is er de mogelijkheid Focal hoofdtelefoons te beluisteren op de Naim Uniti Atom Headphone Edition.

  

Foto: Naim 300 serie



Joenit

Rega introduceert de nieuwe Rega NAIA de referentie draaitafel deze demonstreren we met de Rega Aethos versterker, de Rega Aura Phono voorversterker in combinatie met de Totem Element Fire V2 luidsprekers en ook worden van Totem de nieuwe  Bison luidsprekers  gedemonstreerd.

Viertron

Acoustic Energy introduceert de nieuwe top luidspreker de Corinium deze worden gedemonstreerd samen met de Atoll ST-300 Voorversterker/streamer en AM-300 Eindversterker.

Dimex

Cambridge Audio EVO-150 en EVO CD met de nieuwe Focal Vestia N2 luidsprekers.

GP Acoustics

Introductie Hegel H600 en Viking cd speler worden gedemonstreerd met de KEF Blade TWO, deze laatste wordt per sessie afgewisseld met de KEF LS60W.

 

Wat staat verder op de planning?

De verschillende opstellingen worden gepresenteerd door respectievelijk Dimex, Joenit, Latham, GP acoustics en Viertron. In onze achterste luisterruimte zal zowel Latham als Dimex een opstelling neerzetten. Met als grote primeur de nieuwe Classic 300-serie van NAIM in combinatie met de Focal sopra's bekabeld met Chord. Dimex zal met Cambridge Audio komen. In de voorste luisterruimte komt KEF in combinatie met Hegel zoals de jaren voorheen. Wil je graag wat horen van het franse ATOLL? dan kan je terecht in onze boven-ruimte waar Viertron samen met Acoustic Energy en Supra zal demonsteren. Voor onze vinyl liefhebbers komt Joenit dit Jaar weer om de mooie wereld van analoge HiFi te demonstreren. Dit vindt plaats in onze kelderruimte waar je kan genieten van platen met REGA in combinatie met TOTEM.  

Zet zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2023 in ieder geval maar vast in je agenda! Want je komt toch ook? We "serveren" diverse mooie luisteropstellingen met koffie of thee!


 

Reacties

Harald Strik
Geplaatst op 2023-10-12 17:50:32
Natuurlijk ben je ook welkom ter inspiratie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.