Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
23Jun2022
Cambridge Audio AX series

Cambridge Audio AX series

Cambridge Audio AX series

Bij Cambridge Audio start het bij de Cambridge AX serie. Met de Cambridge AX serie heb je de beste opties als je net begint in de HiFi of wanneer je beschikt over een kleiner budget. Pak een AX versterker samen met een Cambridge, Acoustic Energy of KEF speaker en je hebt een uitstekend geluid voor een uitsteekende prijs. Cambridge laat horen dat goed geluid ook betaalbaar kan zijn.

In de AX serie heb je daarnaast ook keuze uit twee cd-spelers en drie geïntrigeerde versterkers. Zoek je een betaalbare “simply good” CD-Speler of versterker dan is de Cambridge AX serie een goede keuze.

Waaruit bestaat de Cambridge Audio AX serie:

Cambridge AudioAXA25:
In dit model versterker zijn geen onnodige functies te vinden. Om zo veel mogelijk geluid te krijgen uit een betaalbaar apparaat heeft Cambridge alleen de essentiële dingen erin gezet. Er is in dit geval geen sprake van een afstandsbediening, maar door de AUX ingang aan het frontpaneel kan je wel gemakkelijk je telefoon als streamer gebruiken. Ook zitten er balans draaiknoppen voorop. De AXA25 is volledig analoog, wil je dus een digitale bron aansluiten, zoals een tv, dan heb je een losse DAC nodig.

Cambridge Audio AXA35:
Voor maar €100,- meer dan de AXA25 krijg je een heleboel meer. Naast een beter geluid krijg je hier ook een afstandsbediening bij. Ook zit er een MM phono ingang op de AXA35. Je kan dus zonder een losse Phono voorversterker je platenspeler aansluiten. En als je een hoofdtelefoon hebt kan je deze ook aansluiten aan de voorkant. Net als de AXA25 is de AXA35 volledig analoog.

Cambridge Audio AXR100D
Zoek je toch een versterker met wat meer functies, dan kom je uit op de AXR100D. De AXR100D is een geïntrigeerde versterker/receiver met een ingebouwde DAB/FM tuner. Daarnaast heeft de AXR100D ook extra aansluitingen. Niet alleen heeft de AXR100D digitale ingangen en een Phono MM ingang, maar ook bluetooth. De AXR100D is een goed klinkende allround versterker.

Cambridge Audio AXC25 & Cambridge Audio AXC35
De eerste CD-Speler van Cambridge, de AXC25, is net als de AXA25 opgebouwd met alleen de essentiële dingen. De AXC25 heeft een analoge uitgang en is goed te koppelen met iedere versterker uit de AX-serie. De AXC25 komt met een afstandsbediening. De AXC35 heeft daarentegen naast een stapje in performance ook een digitale uitgang.

Meer weten over de audio apparatuur van Cambridge Audio, neem dan vrijblijvend contact met ons op kom langs in onze winkel. We hebben alle Cambridge producten klaarstaan in de winkel voor demonstratie!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.