Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
08Apr2020
De Kudos Titan's zijn binnen

De Kudos Titan's zijn binnen

In februari hadden we al onze eerste ervaring met Kudos op de Bristol Hi-Fi show en wat speelden ze goed!

 

De introductie bij Latham

Twee weken na de Bristol Hi-Fi Show was het dan zover, de introductie van Kudos voor de Benelux. Natuurlijk waren we hierbij aanwezig, al was het maar om meer te weten te komen over dit mooie merk.

Waar in Bristol alleen de Titan 707 stond opgesteld, konden we hier kennis maken met alle Titan modellen.

Daarnaast had Latham Audio ook het team van Kudos naar Nederland gehaald om hun producten te introduceren bij de pers en de dealers.

Het team van Kudos bestaat uit Chelsea Hinton (marketing manager), David Amey (Commercieel directeur) en natuurlijk Derek Giligan de ontwerper en oprichter van Kudos audio.

Vooral Derek Giligan is helemaal in zijn element, onder het genot van een kopje koffie krijgen we alle ins en outs te horen over het ontstaan van de Titan serie. Dereks achtergrond als studiotechnicus is hierin van grote waarde.

Daarna krijgen we van alle Titan modellen een demonstratie, hierover kunt u hier nog meer lezen.

In het kort vertelt Derek, dat hij na velen jaren in de audio te hebben gewerkt (waaronder bijvoorbeeld bij neat audio), voor zichzelf te willen beginnen.

hierdoor kan hij zich bezighouden met zijn echte passie, het maken van luidsprekers die helemaal naar zijn smaak en inzicht zijn ontworpen. 

En dat is precies wat hij heeft gedaan met de Titan serie, zo heeft hij volgens de ontwerper precies waar hij naar op zoek was "het prikkelende gevoel" van een live concert. De directheid en snelheid die zeer aanstekelijk is bij een 'live' registratie.

Het resultaat

Kudos verrast ons iedere keer weer met zijn eigen unieke sound, een bijzondere betrokkenheid in het geluid waardoor je favoriete artiest of band meer dan ooit bij je in huis staat.

Ons enthousiasme konden we moeilijk voor ons houden, we moeten dit delen met onze klanten om dit te ervaren in onze winkel, maar ook thuis.

Het is dan ook niet vreemd dat wij officieel Kudos dealer zijn geworden, en wel de eerste in Nederland! In ons vaste demonstratie assortiment tref je Titan 505 als 707 aan. De Titan 606 en 808 zijn op afspraak te beluisteren.

Uiteraard maken wij graag tijd voor je vrij om deze luidsprekers aan je te demonstreren, ze zijn niet alleen prachtig om naar te luisteren maar ook een streling voor het oog!

 

Op de foto zie je een volledig actief systeem met Kudos Titan 707 luidsprekers.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.