Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
19Jan2020
Optreden gitarist John van der Veer bij Bender hifi

Optreden gitarist John van der Veer bij Bender hifi

31 Januari a.s. tussen 19u30 - 22u30 treedt gitarist John van der Veer op bij Bender hifi. Het evenement, een concert annex clinic, is in samenwerking met Yamaha. Tijdens het optreden geeft John van der Veer toelichting over de composities, de acht gitaren die hij bespeelt en, samen met het team van Bender hifi, demonstraties van de high-end Yamaha 5000-serie.

John van der Veer zal uiteenlopende muziek spelen, van Bach tot Beatles, en aanvullen met zijn eigen composities. Daarnaast zullen er regelmatig luistersessies zijn met de Yamaha 5000-serie, om de aanwezigen te laten ervaren hoe dicht deze high-end serie de geluidskwaliteit van het live-gitaarspel benadert. Van de acht gitaren die John van der Veer meeneemt, zijn er maar liefst vier speciaal voor hem vervaardigd door de Nederlandse gitaarbouwer Menno Bos. Voor de gitaristen onder u is het interessant om te melden dat Menno Bos aanwezig zal zijn.

Wilt u dit evenement bijwonen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via [email protected].  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer dus snel om een plekje te reserveren. Wij ontvangen u na reservering graag op vrijdag 31 januari vanaf 19.30 uur bij Bender Hifi aan de Steenstraat 54 in Arnhem.     

Over John van der Veer

De Nederlandse componist, gitarist en musicoloog John van der Veer heeft in Utrecht gitaar en muziekwetenschappen gestudeerd. Al sinds zijn studententijd heeft van der Veer zich gericht op uiteenlopende muziekstijlen; van klassiek en jazz tot popmuziek. Vervolgens heeft hij als uitvoerend musicus over de gehele wereld opgetreden in ensembles en als solomuzikant. John van der Veer is internationaal bekend geworden met ‘The Ark’, een album met composities voor vijf akoestische gitaren, uitgebracht door NAIM.

Tegenwoordig schrijft hij vooral muziek voor theater, film, televisie en documentaires. Zo heeft hij  voor ‘Amsterdam Wildlife’, de film over wilde dieren in en rond de hoofdstad, van Merel Westrik, de muziek gecomponeerd en ingespeeld. Daarnaast is John van der Veer recensent en eindredacteur van HVT.

 

Over de Yamaha 5000-serie

Bij de compromisloos ontworpen audiocomponenten uit de Yamaha 5000-serie wordt alle Yamaha knowhow van de afgelopen 130 jaar inclusief de meest recente technologie aangewend om het begrip ‘referentieklasse’ opnieuw te definiëren. Dit heeft geresulteerd in een prachtige vormgegeven modellijn met een vintage design en een indrukwekkende geluidskwaliteit.

yamaha 5000-serie

 

Yamaha luidsprekerset NS-5000

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Harald Strik van Bender Hifi [email protected]

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.