Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
28Apr2022
KEF LS60, Blade META & Reference META audio show

KEF LS60, Blade META & Reference META audio show

Kef Audio show

Een audio show met KEF van formaat. Dat is wat je mag verwachten tijdens de KEF Blade META audio show met in de hoofdrol de nieuwe KEF Blade TWO META, Reference META 1, 3 en 5 en de LS60 wireless. De vernieuwde KEF Blade en Reference zijn nu voorzien de META technologie. Het is verbluffend om te horen wat deze nieuwe techniek voor een effect heeft op de weergave. En voor de eerste keer in onze winkel zullen we ook de nieuwe LS60 wireless actieve vloerstaanders laten horen!

KEF LS60 wireless

Alhoewel we de nieuwe META uitvoeringen van de Blade en Reference heel mooi vinden, is de echte headliner hier de LS60 wireless. Voor het eerst komt KEF namelijk een all-in-one actief speakersysteem in de vorm van een vloerstaander: de LS60. De LS60 zou je eigenlijk de grote broer kunnen noemen van de LS50 qua functionaliteit en de kleine broer van de Blade qua uiterlijk en sound. Een soort samenvoeging van beide speakers, écht het beste van beide werelden. Net als met de LS50, kan je de LS60 draadloos spelen of bedraad voor net iets extra preformance. Ook is de LS60 te bedienen met de KEF connect app.

KEF Reference META

Naast de lancering van de LS60 laten we op de show ook de nieuwe META versie van de Reference-serie horen. De drivers van de nieuwe Reference META speakers zijn compleet nieuw ontworpen met de nieuwe META technologie. Hierdoor is het KEF gelukt om meer diepte, dynamiek en ruimtelijkheid in de al bijna perfect klinkende Reference speakers te brengen. Daarnaast heeft de Reference een kleine facelift gekregen in zijn uiterlijk zodat hij toch iets meer uitstraling heeft.

KEF Blade META

Deze Blade TWO META is met recht een combinatie van kunst en audiofiele perfectie. Tot in de kleinste details en nuances geeft deze luidspreker jouw muziek weer en zal telkens voor beroering zorgen bij het beluisteren van elk muziekalbum.



Foto: KEF Blade audio show 2021

De KEF Blade META, Reference META en LS60 wireless audio show gaat van start op vrijdagavond 20 mei '22 om 19.00 uur (tot 21.00 uur). Mocht deze avond niet uitkomen dan is bijwonen ook mogelijk op:

- Zaterdag 21 mei '22 van 10.00 tot 17.00 uur of

- Zondag 22 mei '22 van 12.00 tot 17.00 uur

Klik hier voor meer informatie over de KEF Blade TWO META.

Meer informatie over KEF Reference 5 META 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.