Menu
0
gratis verzending NL, BE >€50
webshop 24/7 open
persoonlijk advies
inruil mogelijk
01Apr2022
The Chord Company Benelux Roadshow bij Bender hifi

The Chord Company Benelux Roadshow bij Bender hifi

m.m.v. Latham Audio

Donderdagavond 14 april aanstaande heeft The Chord Company Benelux Roadshow haar eerste stop bij Bender hifi aan de Steenstraat in Arnhem. Door de afdeling R&D van The Chord Company zijn namelijk een aantal nieuwe producten gelanceerd die voor een verbetering zorgen in elk geluidssysteem. En bij deze lancering van nieuwe producten hoort een roadshow!

 

Uiteraard begrijpen we best dat niet iedereen direct is overtuigd van de meerwaarde van betere bekabeling en accessoires. Vandaar dat we graag onze producten demonstreren zodat je zelf kan ervaren welke verbeteringen er mogelijk zijn in een audiosysteem bij je thuis.

                    Rowan Dernee

Samen met team Bender hifi, is Rowan Dernee van Latham Audio deze avond present om je te laten kennismaken met een aantal van deze noviteiten.

We proberen zoveel mogelijk producten uit diverse prijsklassen mee te nemen in de demonstratie.

Daarnaast hoef je geen ‘speciaal’ gehoor te hebben, iedereen is welkom op deze avonden.

 

Deze thema’s en producten kun je verwachten tijdens de roadshow:

Netwerk & Internet

We demonstreren het belang van de English Electric 8Switch in het netwerk en de toepassing van betere netwerkkabels in een audiosysteem met netwerkspeler. Meerdere netwerkkabels zullen gedemonstreerd worden.

GroundAray
We demonstreren de nieuwe GroundAray’s. Een product dat hoogfrequente noise uit de apparatuur haalt.

Door de verlaagde ruisvloer blijft er meer ruimte over voor detail en expressie in muziek. Je kunt GroundAray gebruiken in elk audiocomponent.

 

 

Analoge bekabeling
We demonstreren het belang van goede interconnects en luidsprekerbekabeling in een audiosysteem. The Chord heeft diverse productlijnen met daarin interconnects en luidsprekerbekabeling die samen een ideale synergie vormen.

Stroom
We demonstreren het belang van een goed stroomblok met de nieuwe PowerHAUS S6. Topmodel is de M6 met ingebouwde PowerAray technologie. Natuurlijk nemen we ook onze nieuwe stroomkabels mee als aanvulling op PowerHAUS.

Aanvang demonstratie
De avond start om 19.00u en duurt ongeveer 2 uren, uiteraard draaien we veel muziek op deze avond. De toegang gratis, jouw aanmelding wordt op prijs gesteld i.v.m. de beschikbare plekken. Aanmelden kan via onze website-agenda, klik hier.

Goede bereikbaarheid

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.